Cursussen

Na een druk werkjaar is het nu tijd om te genieten van de zomerse warmte. In september gaan we terug van start en komen de nieuwe data van de workshops op de website te staan. Maar graag wil ik jullie alvast een voorsmaakje geven van wat het nieuwe jaar brengt.

Het vlechtjaar beginnen we met de zorg voor onze tuinvogels. Kransen om de vetbolletjes in te hangen, om appels te bewaren kunnen tegen de winter aan gemaakt worden.

DSCI0977

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSCI1067Ook het haken van sneeuwkristallen staat dit jaar terug op de agenda.  Naast de versiering kunnen natuurlijk ook kaartjes hiermee gemaakt worden.

 

 

 

 

 
Een warme gehaakte sjaal voor de winter behoort ook tot de mogelijkheden. Maar de nadruk kan natuurlijk ook gelegd worden op de schoonheid.

Een handige tas is altijd bruikbaar. Hier vind je enkele voorbeelden. Andere ontwerpen zijn natuurlijk ook haalbaar.

En dan zijn er nog de gevlochten kransen. Vorig jaar kwam de winter- en de zomerkrans aan de beurt. Mijn mooie, bloeiende roos aan de voordeur inspireerde voor deze zomerkrans. De herfstbloemen zijn voor later op het jaar.

Voor het boekbinden gaan we dit jaar vooral werken met katernen die aan elkaar genaaid worden zonder dat hier lijm aan te pas komt. Dit geeft heel wat creatieve mogelijkheden.