Bloemen haken

DSCI0508Gedurende een ganse dag of twee avonden gaan we ons toeleggen op het haken van bloemen.
Bij dit haken gaan we altijd van een schema vertrekken. Als dit voor iemand nieuw is dan nemen we ruim de tijd om dit te oefenen.
Rozen zijn er zeker bij. In allerlei vormen en groottes kunnen die gehaakt worden. Natuurlijk kan je ook kiezen voor andere bloemen. Sommigen zijn helemaal plat, anderen krijgen juist vorm door hun gelaagde opbouw.
Er is een ruime keuze aan voorbeelden en jij kan kiezen wat je eigenlijk wil maken. Je kan zoveel mogelijk verschillende bloemen haken zodat je heel wat leert op zo’n dag maar je kan ook een bepaald idee uitwerken. Misschien wil je jouw tas versieren met een boeketje bloemen of je zomerhoed? Of heb je een eigen idee?DSCI6006DSCI3770
Het haakmateriaal breng je zelf mee.  Een hele verzameling restjes is dan handig. Je kan werken met katoen, wol, linnen … . Een bij horende haaknaald is natuurlijk ook nodig.

 

 

Data:
Maandag 17 oktober. We werken van 10 tot 16uur
of
Maandagavond 10 en 24 oktober. Hier beginnen we om 19uur en eindigen om 21u30
Moesten deze data echt niet lukken maar je wil toch de cursus volgen, neem dan gerust contact op met eventueel een eigen voorstel.

Prijs:                                                                                           DSCI5992

De cursus kost 45€.
Thee en koffie is er altijd, iets om te eten breng je zelf mee.
Na de inschrijving krijg je nog een mail met extra informatie over de mogelijkheden en het materiaal dat je kan gebruiken.

Adres:
Wijgmaalsesteenweg 23
3020 Herent


Inschrijven

Voor deze cursus kan je niet meer registreren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *