DSCI6218Als je deze aankondiging ziet dan denk je natuurlijk aan de Granny Squares en die gaan we zeker ook haken. Maar er is zoveel meer dat in deze cursus aan bod kan komen. Als eens geprobeerd om een “mandala” te haken of gewerkt met “Hooked Zpagetti?

We beginnen met een halve dag of één avond om verschillende technieken te verkennen. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk uit te proberen bv hoe je op een correcte manier een kleur kan eindigen en starten. We kijken ook naar de verschillende mogelijkheden om je vierkanten of zeshoeken te verbinden.

En natuurlijk speelt “kleur” en “materiaal” bij dit alles een belangrijke rol. Het is leuk als je een bonte verzameling restjes meebrengt en natuurlijk ook een bijhorende haaknaald. Katoen, wol, linnen ….. heel veel kan je voor dit haakwerk gebruiken.DSCI6202
De tweede dag of de volgende twee avonden gaan we dan werken aan een groter project. Als je heel wat tijd hebt dan kan dit iets groots worden. Maar ben je eerder beperkt in tijd dan kunnen we zoeken naar iets dat op een dag praktisch klaar is. Met weinig huiswerk dus. Natuurlijk overleggen we hierover op onze eerste samenkomst.

 

Basiskennis van de haaksteken is echter wel noodzakelijk.DSCI0226DSCI0216

 

 

 

Data:
Maandagnamiddag 16 jan van 13u30 tot 16uur en maandag 23 januari van 10 tot 16uur
of
Maandagavond 16 en 30 januari en 6 februari telkens van 19uur tot 21u30
Als deze data echt niet zouden lukken maar je wil de cursus graag volgen neem dan gerust contact op met eventueel een ander voorstel.

Prijs:
De ganse cursus kost 65€ en je brengt je materiaal zelf mee.                       DSCI0440
Na de inschrijving krijg je nog een mail met uitleg over de mogelijkheden en het materiaal.

Adres:
Wijgmaalsesteenweg 23
3020 Herent


Inschrijven

Voor deze cursus kan je niet meer registreren